Harry Potter and the Half-Blood Prince

Igår 7 juli, hade Harry Potter and the Half-Blood Prince världspremiär och den 17 juli har den premiär på våra svenska biografer. Ska bli spännande att se. Jag har inte läst några recensioner från filmkritiker ännu, men så här står det om den;

"I Harry Potter och Halvblodsprinsen går Harry Potter i sjätte årskursen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han kastas rakt in i kampen mellan det onda och det goda. Trollkarlsbefolkningen i England uppmanas vara på sin vakt och Dumbledore varnar för att Lord Voldemort är i färd med att värva anhängare för ett nytt försök att gripa makten. Upplösningen närmar sig. Hur ska Harry klara kampen med Lord Voldemort?"

Jag gillar flera av skådespelarna i Harry Potter. Bland annat har vi Helena Bonham Carter som spelar Bellatrix och Alan Rickman som Severous Snape. De är underbara, så är de ju även båda två med i Sweeney Todd som är en utav mina favoritfilmer. Tim Burton använder sig ofta av samma skådespelare i sina filmer och dessa samt bland annat Johnny Depp verkar han uppskatta.


Kommentarer

Kommentera Bjancas inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Prata på:

Trackback
RSS 2.0